Obrady Sądu Konkursowego targów: POLAGRA FOOD, POLAGRA TECH, POLAGRA GASTRO
Sąd Konkursowy składający się z zespołu ekspertów już dziś będzie dogłębnie analizował nadesłane zgłoszenia produktów targów POLAGRA FOOD, POLAGRA TECH, POLAGRA GASTRO. Produkty, które zdaniem tych wybitnych specjalistów wyróżniają się nowoczesnością, innowacyjnością i zostały wytworzone w oparciu o najwyższej klasie technologie zostaną uhonorowane Złotym Medalem MTP.
Dzisiejszym obradom przewodniczy prof. dr hab. Erwin Wąsowicz z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, Kierownik Zakładu Koncentratów Spożywczych w Instytucie Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego.
Pozostali członkowie Sądu Konkursowego:
Wiceprzewodniczący:
- prof. dr hab. Waldemar Uchman - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Instytut Technologii Mięsa
Członkowie :
-
prof. dr hab. Jan Gawęcki - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Katedra Żywienia Człowieka
-
Zenon Hołubowski - Międzynarodowy sędzia kulinarny federacji WACS, właściciel hotelu Hłubowski Hotel & Restaurants w Pile
-
Jarosław Kujawa - Główny Specjalista, Departament Promocji i Komunikacji, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa
-
prof. dr hab. Andrzej Lenart - SGGW Warszawa, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
-
prof. dr hab. Wiktor Obuchowski - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
-
prof. dr hab. inż. Andrzej Pisula - SGGW Warszawa , Katedra Technologii Żywienia
-
prof. dr hab. inż. Bogusław Staniewski - Dziekan Wydziału Nauk o Żywności , Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
-
Bronisław Wesołowski - Prezes Zarządu Głównego Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, Warszawa
-
Tomasz Kobierski - Wiceprezes Zarządu, Międzynarodowe Targi Poznańskie Sp. z o. o.
2013-07-29