en
pl

Obrady Sądu Konkursowego targów: POLAGRA FOOD, POLAGRA TECH, POLAGRA GASTRO

 Sąd Konkursowy składający się z zespołu ekspertów już dziś będzie dogłębnie analizował nadesłane zgłoszenia produktów targów POLAGRA FOOD, POLAGRA TECH, POLAGRA GASTRO. Produkty, które zdaniem tych wybitnych specjalistów wyróżniają się nowoczesnością, innowacyjnością i zostały wytworzone w oparciu o najwyższej klasie technologie zostaną uhonorowane Złotym Medalem MTP. 

Dzisiejszym obradom przewodniczy prof. dr hab. Erwin Wąsowicz z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, Kierownik Zakładu Koncentratów Spożywczych w Instytucie Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego.

Pozostali członkowie Sądu Konkursowego:  

 Wiceprzewodniczący:

  1.   prof. dr hab. Waldemar Uchman - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Instytut Technologii Mięsa

Członkowie : 

  1. prof. dr hab. Jan Gawęcki - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Katedra Żywienia Człowieka

  2. Zenon Hołubowski - Międzynarodowy sędzia kulinarny federacji WACS, właściciel hotelu Hłubowski Hotel & Restaurants w Pile

  3. Jarosław Kujawa - Główny Specjalista, Departament Promocji i Komunikacji, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa

  4. prof. dr hab. Andrzej Lenart - SGGW Warszawa, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji 

  5. prof. dr hab. Wiktor Obuchowski - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego

  6. prof. dr hab. inż. Andrzej Pisula - SGGW Warszawa , Katedra Technologii Żywienia  

  7. prof. dr hab. inż. Bogusław Staniewski - Dziekan Wydziału Nauk o Żywności , Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

  8. Bronisław Wesołowski - Prezes Zarządu Głównego Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, Warszawa

  9. Tomasz Kobierski - Wiceprezes Zarządu, Międzynarodowe Targi Poznańskie Sp. z o. o.

2013-07-29